Hoevelaken doet mee aan Nationale Diabetes Challenge 2023

Hoevelaken is het initiatief ontstaan om mee te gaan doen met de Nationale Diabetes Challenge, georganiseerd vanuit de Bas van de Goor Foundation. De Challenge is bedoeld voor mensen met diabetes en voor mensen met een verhoogd gezondheidsrisico, maar ook als je gewoon van wandelen houdt mag je uiteraard meedoen.

Wat houdt de Challenge in?
We gaan elke donderdagavond om 19.00 uur lopen en gaan dit 20 weken lang doen. De eerste avond is op donderdag 4 mei en dan starten we iets eerder (om 18.30 uur) in verband met Dodenherdenking. Overige avonden starten om 19.00 uur! We verzamelen op de parkeerplaats van Voetbalvereniging SC Hoevelaken aan het Kerkepad 3 (Sportpark Kleinhoven).

Op zaterdag 16 september is er een gezamenlijke Nationale wandeling in Tilburg met een feestelijke intocht en een gezellig festival ter afsluiting van de Challenge. De eigen bijdrage is 10 euro voor de hele periode. Dat is inclusief wandelen onder begeleiding, een T-shirt en toegang tot het afsluitende festival op 16 september in Tilburg.

Wilt u meer informatie? Op vrijdag 21 april om 19.00 uur een kennismakings- en voorlichtingsbijeenkomst in de Stuw in Hoevelaken.

Als u wilt deelnemen aan de Challenge kunt u aanmelden via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/hoevelaken2023/ onder het kopje ‘inschrijving’.